0736 - 99 82 24catharina.gimre@bemermail.com

Diabetes i Kristianstad och Nybro

Diabetes i Kristianstad och Nybro

Om du lider av diabetes typ 2 och om du är intresserad av en särdeles unik, framgångsrik och vetenskaplig metod mot detta, så har du kommit helt rätt. Vårt företag, Gimre Health använder sig av den unika metoden BEMER, som såväl praktiskt som vetenskapligt har visat sig väldigt effektiv mot behandling av för låga- och för höga nivåer av insulin i kroppen. Metoden fungerar då man själv har en viss produktion av insulin; det vill säga bukspottskörteln fungerar fortfarande, även om dess funktion är nedsatt. Vi hjälper dig som har diabetes i Kristianstad och Nybro. Med vår hjälp har du möjlighet att må bättre, samtidigt som det finns utsikter för att du skall kunna minska på de medicindoser som din eller dina läkare har förskrivit åt dig.

Komplettera med andra aktiviteter för bästa effekt

BEMER-metoden fungerar att använda utan att blanda in andra metoder, men om man kompletterar med exempelvis motion och dylikt, så uppnår man en bättre hälsa, samtidigt som metoden ger bättre utsikter att lyckas bra. Motion är speciellt bra för dem som initialt har dåliga värden. Det kan exempelvis röra sig om höga BMI-värden, högt blodtryck och andra hälsotillstånd som inte är så bra. Genom att motionera samtidigt som man använder sig av BEMER-metoden gör att man kan må bättre och att ens kondition och andra hälsovärden kan förbättras.

Om du tycker att detta låter intressant, så är du hjärtligt välkommen att kontakta oss på Gimre Health för vidare information om hur du kan ta del av våra behandlingar och produkter inom området. Vi är måna om att kunna hjälpa alla på bästa sätt. Vi vill kunna vara allas självklara val, då de är i behov av hjälp inom hälsa. Om du har diabetes typ 2 och vill ge vår metod en chans, så kontakta oss redan i dag.